Olen parin viime vuoden aikana vaihtanut melkein kaikki vaatteet vaatekaapistani uusiin sekä kengistä aivan kaikki. Ilmeisesti näin keski-iän kynnyksellä huomasin vihdoin ettei kannata säilyttää vanhoja sopimattomia rytkyjä kaapin perällä. Kengätkään eivät enää mahtuneet viimeisen lapsen jälkeen. Jalka leveni sen verran että puoli numeroa lisää kokoa kenkiin.

Siitä alkoikin ongelmat. Mistään normi kaupasta ei löydä naisille näin isoja kenkiä. Kaikki koot loppuu 42 ja sekin on aika nafti.

Vaatteet alkoivat näyttää tätimäisiltä ja aivan yhteen sopimattomilta rievuilta. Löysin itsestäni uinuvan rokkarin ja huomasin ettei erinlainen ulkonäkö ja pukeutuminen ole vain nuorille tarkoitettu. Tulin siis ns. kaapista ulos.

Nykyään suurin osa vaatteistani on mustia ja niissä on jonkinlainen juju. Mikäli kaupasta löytää vain tavanomaisia  vaatteita, teen niihin itse jotain muutoksia että erotun massasta.

Onko tämä vain vanhenevan  ylipainoisen perheen äidin yksinäistä rimpuilua väistämätöntä vastaan ?

Seuraan muotilehtiä tarkkaan ja poimin niistä omiin vaatteisiini rajut jutut.  Ketjuja ja niittejä. Röyhelöitä ja kimalletta.  Goottivaatteet ovat aina olleet sydäntäni lähellä.

Nykyään ostan paljon Ebay:stä ja muista ulkomaisista nettikaupoista. Siellä on paremmat valikoimat ja kokoja suurillekin naisille. Kengät ja laukut löytää Styrman kenkäkaupasta . Mikäli hinta tuntuu joskus kamalalta, etsin samantyylisiä kenkiä netistä .